License partner of

Bemutatkozik a Pallér Csarnok Kft., őszi konferenciánk egyik támogatója

A tervezéstől a generálkivitelezésen át a kulcsrakész átadásig – Csarnoképítés a Pallér Csarnok Kft.-vel

A Pallér Csarnok Kft. az építőipar szűk szegmensére koncentrálva 2.000 m2 feletti gyártó- és üzemcsarnokok, logisztikai raktárak tervezésére és generálkivitelezésére specializálódott 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalkozás.

A dinamikusan fejlődő cég több mint 15 éve kiemelkedő szolgáltatást nyújt a csarnoképítés területén. Széles ágazati spektrumnak (autóipar, elektronikai ipar, élelmiszeripar, logisztika stb.) terveztek és kivitelezetek csarnokokat. Referenciáik között szerepel több ismert nemzetközi és hazai nagyvállalat, mint például a Hankook Tire Magyarország Kft., B.Braun Medical Kft., Praktiker Kft., PARAT Ungarn Kft., MIAS Hungary Kft., MODINE Hungária Kft., Linde Gáz Magyarország Zrt.

A vállalat a csarnoképítés vezető szereplőjeként áll a beruházás előtt álló cégek rendelkezésére a tervezéstől, a generálkivitelezésen át egészen a kulcsrakész átadásig.

A Pallér Tervezőiroda az elmúlt években mintegy 180 ipari és logisztikai csarnokot tervezett. Tapasztalt saját létszámú mérnöki szaktudásra támaszkodva teljeskörű tervezési szolgáltatást nyújt az előzetes tanulmányoktól egészen az engedélyezési és kiviteli tervek elkészítéséig.

A több mint 200 megépített gyártó- és üzemcsarnok, illetve logisztikai raktár kivitelezési tapasztalataira támaszkodva, saját szakmunkás kivitelezői állománnyal és a magas mérnöki szaktudással kulcsrakészen, szerződéses határidőt tartva építik meg a beruházó cégek csarnokait.

A tervezési és kivitelezési részlegük közös munkájának eredményeként gyorsan és rugalmasan tudnak reagálni a megrendelő igényeire a költséghatékony beruházás érdekében.

Aktualitás esetén keresse bizalommal a Pallér Csarnok Kft.-t.

Pallér Csarnok Kft.

mobil: 06 20 359 7671

e-mail: paller@pallercsarnok.hu

1007 Budapest, Margitsziget Danubius Grand Hotel IV. em.

web: www.pallercsarnok.hu

Legfrissebb híreink

china-qfd-qtics-automotive-4
Kínai út

Szabó András Viktor, A QFD Group Kft. ügyvezető igazgatója márciusban