License partner of

SZOLGÁLTATÁSOK

Események

Workshopok - konferenciák - b2b találkozók

Regionális Autóipari Beszállítói Konferenciák

Évente megrendezésre kerülő rendezvényünk a Regionális Autóipari Beszállítói Konferencia, amely elsősorban a magyarországi és a délszláv régió autóipari és gépjárműipari beszállító cégeinek ad lehetőséget, hogy a 2 napos rendezvény során naprakész szakmai információkhoz jussanak az ágazatot érintő legfontosabb változásokról, kihívásokról és trendekről. 

 A rendezvényen minden évben magas szinten képviseltetik magukat a magyarországi német autógyárak és rendszerbeszállítók, a Tier 2-es magyar beszállítók, valamint a délszláv régió jelentős gépjárműipari cégei. 

Előadóink között tudhattuk az elmúlt években többek között az AUDI, Mercedes-Benz, Robert Bosch, Continental, ZF Hungária, Joyson, Hajdu Autotechnika, VDA QMC, LEONI szakértőit.  

xi-regional-automotive-supplier-conference-2022
xi-regional-automotive-supplier-conference

Miért vonz annyi látogatót?

A QFD Kft, mint a VDA QMC (német autóipari szövetség) régiós licencpartnere, első kézből értesül a német autógyárak legújabb követelményeiről, így hathatós segítséget tud nyújtani a magyar és délszláv beszállítóknak a vevőknek történő megfelelés terén. A konferencia ezen információk hiteles forrása is egyben. 

A rendezvény során a vállalatok képviselői betekintést nyújtanak a gépjárműipar aktuális kérdéseibe. A szakmai előadásokon túl a résztvevőknek minden évben lehetőségük van feltenni kérdéseiket, business-to-business megbeszéléseken építeni üzleti kapcsolataikat, valamint elmélyíteni tudásukat specifikus kiscsoportos workshopokon.  

A konferencia népszerűségének egyik titka, hogy az évről-évre gyarapodó, nagyszámú és széles körű résztvevői bázis ritka találkozási lehetőséget nyújt a szakma képviselőinek, hogy megismerjék az ágazat más cégeit, üzleti és emberi kapcsolatokat építsenek. 

Kiállítási lehetőséggel!

Minden évben megtelik a kiállítóknak szánt terület is, ahol a legkülönfélébb gyártó és szolgáltató cégek tudják bemutatni termékeiket, a szoftverfejlesztéstől az alkatrészgyártásig. A rendezvényen továbbá lehetőség van támogatói és szponzori helyek vásárlására, melyekhez különböző megjelenési lehetőségek társulnak. 

A konferencia helyszíne minden évben egy-egy, a legjelentősebb hazai autógyártó cégeknek otthon adó város, így a programban szinte mindig szerepel az üzemlátogatás is. 

A szakmai rendezvények gálavacsorával és más szórakoztató programmal egészülnek ki.  

qfd-workshopok

Interaktív workshopok

A konferencián kívül is!

Rendezvényeink között említendőek különböző, az autóiparban nélkülözhetetlen ismereteket közvetítő workshopjaink. Ezek témája lehet egy-egy újonnan megjelent autóipari szabvány, követelmény bemutatása, egy korábbi ismeret elmélyítése kiscsoportos, interaktív formában. A workshopok általános célja, hogy a résztvevők jobban megértsék a követelményeket, azokat gyakorlatiasan tudják alkalmazni.  

A workshopokat jól felszerelt budapesti oktatótermünkben vagy partnereink gyártó telephelyein tartjuk, oktatóink széles szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Az érdeklődéstől függően lehetőség van angol nyelvű workshopok rendezésére is.  

Igény szerint egyedi, kihelyezett workshop is rendelhető. Partnereinknek tartott egyedi workshop lehetőséget nyújt arra is, hogy a szervezet saját problémáit, feladatait szakértő kollégánk útmutatásai alapján közösen feldolgozzuk.   

További információkért keresse kollégáinkat:

RÉNES Anita

marketing menedzser

PAIZS Petra Míra

Event menedzser