License partner of

SZOLGÁLTATÁSOK

SMANAG

Segítség a rendszerüzemeltetésben!

Tanácsadási és képzési projektjeink során nap mint nap szembesülünk ügyfeleink megoldandó feladataival és problémáival melyek közül több olyan van, melyet a jelenleg használt rendszereikkel, támogató szoftvereikkel nem, vagy nem hatékonyan tudnak kezelni.

Applikációink segítenek az irányítási rendszerekkel kapcsolatos feladatok eredményes és hatékony elvégzésében, a különböző szabvány-, és vevői követelmények kielégítésében. 

rendszeruzemeltetesi-tamogatas

Mire használható a SMANAG?

A SMANAG rendszer lehetővé teszi bármely cég irányítási rendszerének ISO 9001, szükség szerint IATF 16949 szerinti kialakítását, oly módon, hogy az a tanúsító és vevői auditokon is bemutatható legyen és biztosítsa a megfelelést.  

A szoftver moduláris felépítéséből adódóan minden szervezet megtalálhatja a számára legmegfelelőbb megoldást, legyen a cél a legegyszerűbb irányítási rendszer kiépítése a tanúsítói követelmények teljesítésére, vagy komplex, akár öt telephelyes szervezet irányítása a folyamatok eredményességének és hatékonyságának figyelembevételével. 

Folyamatirányítás

A folyamatirányítás (PM) modulban létre lehet hozni egy a szabványkövetelményeket teljes körűen kielégítő irányítási kézikönyvet, meg lehet határozni a szervezet folyamatait, azok sorrendjét és kölcsönhatását, valamint részletesen le lehet írni a folyamatokat az úgynevezett teknős modellnek megfelelően. 

Kockázatkezelés

A kockázatkezelés (RM) modulban a szervezetre ható külső és belső tényezőkből el lehet készíteni a vállalati szintű SWOT elemzést. Hasonlóan a vállalati szintű kockázatelemzéshez, lehetőség van a kockázatok és lehetőségek vizsgálatára a folyamatok szintjén is. 

Kompetenciamenedzsment

A kompetenciamenedzsment (CM) modul lehetővé teszi, hogy a vállalat meghatározza az egyes folyamatokhoz szükséges munkaköröket, a munkakörökhöz szükséges kompetenciákat, majd az alkalmazottakat is hozzárendelje az egyes munkakörökhöz. A hozzárendelést követően a rendszer automatikusan értékeli a szükséges és a meglévő kompetenciákat, hiány esetén jelzi a képzési igényeket, melyekre képzési terveket lehet összeállítani. 

Vevőspecifikus követelmények kezelése

A vevőspecifikus követelmények kezelése (CSR) modul a gépjárműipar egyik legnagyobb kihívására nyújt megoldást. A rendszer lehetővé teszi a CSR-ek struktúrált kezelését, átvizsgálását és hozzárendelését az üzleti folyamatokhoz. Így minden az adott folyamatban dolgozó kolléga bármikor megtekintheti, megy vevőknek, milyenplusz követelményei vonatkoznak az ő munkájára. Természetesen a SMANAG rendszer automatikusan elkészíti a vállalati folyamatokat és a vevőspecifikus követelményeket összerendelő mátrixot is.

További információkért keresse kollégánkat!

SZUDA Csaba

Ügyvezető igazgATÓ
SMANAG SOLUTIONS KFT.

A SMANAG a legmegfelelőbb eszköz a személyre szabott szervezeti sikermenedzsment számára.

Tervezheti, működtetheti és irányíthatja a folyamatait és tevékenységeit értéknövelő módon, figyelembe véve a vonatkozó nemzetközi irányítási szabványokat, a vevők és más érdekelt felek követelményeit.

Iratkozzon fel ingyenes próbaverzióra innovatív szoftveres megoldásunkhoz!