License partner of

SZOLGÁLTATÁSOK

Tanácsadás

Segítünk fejlődni!

Az idő pénz!

Miért találna ki létező folyamatokat és módszereket, ha azokat már meghatározták és bizonyítottak a gyakorlatban?

Szakértő kollégáink támogatják Önt a szervezetfejlesztésben és folyamatoptimalizálásban a folyamatok meghatározásától és kockázatelemzéstől kezdve, az üzletfolytonossági koncepciók kidolgozásán keresztül a különböző rendszerek integrálásáig. Kipróbált tanácsadási metódusunk garantálja a projektcélok határidőre történő, eredményes elérését. 

Nem adunk halat, halászni tanítunk.

Ezért tanácsadási projektjeink során, amennyiben az ügyfél oldalán a megfelelő erőforrások rendelkezésre állnak, törekszünk arra, hogy megbízóink munkatársai a projektek során szert tegyenek azokra a kompetenciákra, melyekkel a kialakított folyamatokat, rendszereket a jövőben eredményesen és hatékonyan üzemeltetni is tudják, ne szoruljanak további külső segítségre. 

Csak akkor tekintjük eredményesnek a munkánkat, ha a megvalósított feladat eredményeképpen a szervezetnél magasabb szinten működnek az értékteremtő folyamatok. 

Módszereink eredményességét olyan elégedett ügyfelek igazolják, mint a thyssenkrupp, Flex, Hydro, Robert Bosch, Valeo Siemens, Samsung SDI, vagy az OEM-ek közül az Audi Hungária Zrt. 

 Eredményességünk alapja, hogy mindig az igazat mondjuk, nem azt amit az ügyfeleink hallani szeretnének. 

Önnek is segítségére lehetünk tanácsadási tevékenységünkkel?

Keresse kollégáinkat bizalommal!

tanacsadas-konzultacio-szakerto

További információkért keresse kollégáinkat:

NOVÁK Tamás

Értékesítési és üzletfejlesztési vezető

SZENTKÚTI Szilvia

Key account manager