License partner of

SZOLGÁLTATÁSOK

Kompetenciafejlesztés

Kompetenciafejlesztő képzések

A munkavállalói képzések és szakmai továbbképzések autóipari és minőségirányítási területén a QFD Kft. kínálja a legteljesebb körű képzési palettát Magyarországon a magasabb hozzáadott értékű munka és hatékonyságnövelés érdekében. 

A magyar és délszláv piacon egyedüliként rendelkezünk a VDA QMC (a német autóipari szövetség) hivatalos licencpartneri szerződésével, mely feljogosít bennünket a VDA QMC hivatalos, nemzetközi szinten elismert tanúsítványának kibocsátására. 

Profilunk elsősorban a minőségirányítási és integrált rendszerekkel kapcsolatos képzés, rendszerfejlesztési tanácsadás és rendszerüzemeltetési támogatás, de természetesen az autóiparon kívül is bármely cégnek szívesen állunk rendelkezésére, ahol a cél a szervezeti eredményesség és hatékonyság elérése és növelése az irányítási rendszerekben, a folyamat és kockázatmenedzsmentben rejlő lehetőségek minél jobb kiaknázása révén.   

qfd-kompetenciafejlesztes-autoipari-kepzesek

A gyors technológiai változás a világon mindenhol növeli a felkészült szakemberek hiányát. Korunkban, amelyet a negyedik ipari forradalom korának is neveznek, döntő versenyképességi feltétellé lép elő a felkészült, állandó tanulásra képes és hajlandó munkavállaló, akinek a munkáját korszerű menedzsmentmódszerekkel szervezik és irányítják.  

A magyar autóipar jövője a leggyorsabban fejlődő szegmensekbe történő kutatás-fejlesztésben és az innovációban rejlik. Ahhoz, hogy az Ön cége továbbra is versenyképes maradjon és növelni tudja termelékenységét, kulcsfontosságú a jól képzett munkaerő. 

Vállaltunk célja, hogy elősegítse a munkaerő kompetenciáinak és készségeinek fejlesztéséhez szükséges ismereteket biztosító képzések megvalósítását. 

oktatas-kompetenciafejlesztes

Hozzáértés + gyakorlat

2003 óta több ezer képzést folytattunk le Magyarországon és a környező országokban a legkülönfélébb cégeknél, a kis családi cégektől kezdve az olyan nagy cégekig, mint a Continental, a Robert Bosch, a Valeo, a Mercedes-Benz vagy az Audi. 

Szakmailag felkészült, nagy cégeknél szerzett gyakorlati tapasztalattal is rendelkező trénereink hatékony támogatást tudnak nyújtani a munkavállalók kompetenciáinak fejlesztésében. 

Megfelelő résztvevői létszám esetén képzéseink megvalósulhatnak az Önök telephelyén, egyéb esetben pedig jól felszerelt budapesti oktatótermeinkben várjuk a résztvevőket. A digitális átalakulással összhangban képzéseink többsége online formában is elérhető. Egyes kompetenciák megszerzése interaktív workshop formájában is megvalósítható.  

Képzéseink többsége magyar, angol és német nyelven is elvégezhető. 

A VDA QMC licencpartnere vagyunk!

2011-ben cégünk a VDA QMC magyarországi, majd 2017-ben 5 további ország, Szlovénia, Horvátország, Szerbia, Bosznia és Észak-Makedónia kinevezett licencpartnere. 

Azóta mi kínáljuk ezekben az országokban a legmagasabb szintű VDA QMC képzéseket, melyeket a német OEM-ek és Tier 1-es cégek szakértőiből álló munkacsoportok dolgoznak ki. 

Az oktatások tartalmának minőségét a VDA QMC biztosítja a licencpartnerek felügyeletével, valamint az oktatók kiválasztásával, képzésével és jóváhagyásával.  

Képzési területeink:

Költségvetési támogatásból vagy európai uniós forrásból, pályázati támogatással megvalósuló képzésekben is partnerek vagyunk, felnőttképzési engedélyünk feljogosít minket a közreműködésre.  

További információkért keresse kollégáinkat:

KARGLI Mirjam

Értékesítési vezető - Nyílt képzések

adam-vihari

VIHARI Ádám

Regionális Értékesítési és Key Account Igazgató

SULYOK István

Értékesítési vezető - Dél-kelet Európa

SZENTKÚTI Szilvia

Key Account Manager