License partner of

Rólunk

Céginformáció

Szakértő segítség

A QFD Group Kft. azzal a céllal alakult 2003-ban, hogy átfogó megoldást nyújtson a magyar és a környező országok vállalatainak az irányítási rendszerek kialakításától, a rendszerek üzemeltetésén és az azokhoz kapcsolódó képzéseken keresztül, a működés során fellépő zavarok gyors, szakszerű elhárításáig.

Cégünk elsődleges profilja az autóipari minőségirányítási és integrált rendszerekkel kapcsolatos képzés, rendszerfejlesztési tanácsadás és rendszerüzemeltetési támogatás, de természetesen az autóiparon kívül is bármely cégnek szívesen állunk rendelkezésére, ahol a cél a szervezeti eredményesség és hatékonyság elérése és növelése az irányítási rendszerekben, a folyamat és kockázatmenedzsmentben rejlő lehetőségek minél jobb kiaknázása révén. 

Bár az autóipar is „csak” egy iparág, mégis számtalan olyan külön követelményt támaszt az ezen a területen tevékenykedni kívánó cégekkel szemben, melyeket megfelelő tapasztalatok nélkül nem lehet teljesíteni. 

Munkatársaink kiválasztásánál ezért alapvető szempont a releváns autóipari és az integrált rendszereknél a megfelelő szakterületen szerzett tapasztalat.

Meggyőződésünk, hogy csak olyan szakemberekkel lehetünk ügyfeleink segítségére, akik maguk is dolgoztak autóipari cégeknél vezető beosztásban, akik tudják, mi a különbség és mi a közös a könyvekben leírt elméletek és egy cég működése során fellépő, azonnali döntéseket igénylő problémák között.  

qfd-szakmai-kepzesek
qfd-kepzesek-szakerto-altal
qfd-kepzesek-szakerto-trenerekkel

Átfogó megoldás

Mi nem csak a különböző irányítási rendszerek kialakításában és bevezetésében segítünk, hanem a már működő rendszerek támogatását is megoldjuk a szükséges oktatások, képzések lebonyolításától kezdve, a belső, valamint a beszállítói auditok elvégzésén, valamint a rosszul teljesítő beszállítók fejlesztésén keresztül, az esetleges vevői eszkalációs folyamatokból való kilépés támogatásáig. 

A QFD Group Kft. olyan átfogó megoldást kíván nyújtani partnereinknek, melyek eredményét nem a megszerzett tanúsítványokban, hanem pénzügyi eredményeikben mérhetik le. 

Büszkék vagyunk arra, hogy 2011. szeptember 1-jétől a QFD Group Kft. a VDA QMC magyarországi licencpartnere, valamint 2017. március 1-jétől a Délszláv Régió licencpartnere lett! 

A VDA QMC mint a német autóipari szövetség (VDA) képzési központja 2001-ben alakult azzal a céllal, hogy a szövetségben összegyűjtött, minőséggel és minőségirányítással kapcsolatos tudást az autóipar szereplői számára elérhetővé tegye.

A középpontban a magas szintű szakmai tudás, a többéves autóipari gyakorlat és az ismeretek felhasználók számára történő professzionális átadása áll. 

A VDA QMC-vel kötött szerződésünk értelmében ezt a tudást, ezeket a képzéseket tesszük fokozatosan elérhetővé a magyar autóipar szereplői számára. A képzések eredetivel azonos színvonalát a VDA QMC által jóváhagyott, képzett oktatók biztosítják. 

Lépjen kapcsolatba velünk! Tegye próbára szakértelmünket!