License partner of

X. Regionális Autóipari Beszállítói Konferencia – 2021. Kecskemét

Újra együtt!

A 2021-es év sok szempontból különleges év, de számunkra a legfontosabb, hogy a QFD Mérnöki Tanácsadó Iroda 2011 óta, idén tíz éve látja el a VDA QMC licencpartneri képviseletét.

Idén, a tavalyi online megtartott konferencia után, végre újra személyesen találkozunk és együtt ünnepeljük meg a jubileumot.


A X. Regionális Autóipari Beszállítói Konferencián magas szinten képviselteti magát a VDA QMC, a magyarországi német autógyártók, mint az Audi és a Daimler, és a rendszerbeszállítók, mint a Robert Bosch vagy a Continental.

A korábbi éveknek megfelelően magyar és délszláv Tier 1 és Tier 2 beszállítók is részt vesznek előadóként és bemutatják a számukra releváns autóipari kihívásokat és azokat a megoldásokat, amivel ők sikeresek tudtak lenni.

A konferencián az előadásokon túl a résztvevőknek lehetőségük lesz feltenni kérdéseiket, b2b megbeszéléseken építeni üzleti kapcsolataikat, valamint elmélyíteni tudásukat specifikus kiscsoportos workshopokon.

A szakmai rendezvényeken túl az első este gálavacsorára hívjuk vendégeinket, a második napon pedig üzemlátogatásra és autótesztelésre lesz lehetőség.

A konferencia időpontja: 2021. október 12-13.

Helyszíne: Kecskemét, Four Points by Sheraton Hotel****

Jegyek és további információ: events.qfd.hu

Legfrissebb híreink

china-qfd-qtics-automotive-4
Kínai út

Szabó András Viktor, A QFD Group Kft. ügyvezető igazgatója márciusban