License partner of

Készüljön fel az AIAG APQP új elvárásaira

Mielőtt az auditor kollégák rákérdeznének, érdemes képbe kerülni az AIAG által kiadott APQP kézikönyvben leírt minőségtervezési folyamattal, amely 2024 márciusa óta új elvárásként szerepel. Noha szerencsés esetben van még néhány hét vagy akár hónap is, amíg ezt számonkérik, most van itt az ideje az új ismeretek megszerzésének és beépítésének.

Az APQP új elvárásainak megismerése és alkalmazása lehetőséget ad arra, hogy projektjeit hatékonyabban tervezze meg. Ezzel pontosan meghatározhatja, hogy ki, mikor, mit kell másképp tegyen, hogy az új elvárásokkal összhangban minden követelmény támogassa a nulla hiba elérését. Az új tudás megszerzése és alkalmazása a tervezési fázisban befektetett energiákkal, például képzésekkel, többszörösen megtérül a későbbiekben.

Várjuk szeretettel azokat a proaktív gondolkodású kollégáinkat, akik NPI (New Product Introduction), projektmenedzsment vagy minőségmenedzsment területen dolgoznak.

Képzéseink segítenek abban, hogy naprakész információkkal és a legújabb követelményekkel felvértezve állhassanak neki munkájuknak, biztosítva a legmagasabb minőségi szint elérését.

Vonatkozó képzésünk:

(ID 3303-HU) APQP – Fejlett minőségtervezési folyamat

Legfrissebb híreink