License partner of

Ismerje meg az IATF tanúsítás új szabályzatát

Hallott már róla? 2024. április 1-től elérhető az IATF tanúsításra vonatkozó „Rules” dokumentumának 6. verziója. Ez az új verzió számos változást és újdonságot hoz magával, amelyeket érdemes megismerni, különösen, ha audit közeleg, vagy ha egyszerűen csak naprakész szeretne lenni a legújabb kihívásokkal.

Az új szabályzat szerint a tanúsító szervezeteknek 2026. január 1-től kell eljárniuk, tehát van még idő a felkészülésre. Ugyanakkor, ha biztosra akar menni, érdemes már most elkezdeni megismerni a változásokat és beépíteni azokat rendszereibe. Ez különösen fontos lehet, ha Ön vagy csapata részt vesz az auditokban, vagy ha QS területen dolgozó mérnökök.

Fontos lehet, hogy már most betervezzék a szükséges képzéseket a költségvetésükbe, vagy ha az idei költségvetésben van még hely, akkor mielőbb teljesítsék az elvárásokat. Így naprakész információkkal, magabiztosan készülhetnek fel az auditszituációkra.

Várjuk Önöket képzéseinken, ahol auditor kollégáink és a QS területen dolgozó mérnökök alaposan megismerhetik a legújabb szabályzatot és annak részleteit. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy rendszere naprakész és felkészült legyen!

Vonatkozó képzéseink:

(ID 211-HU) IATF 16949 – 1. / 2. fél általi (belső) auditor képzés

Legfrissebb híreink