License partner of

VDA 6.3 és IATF 16949 auditor képzések online!

VDA QMC TÁJÉKOZTATÁS 

A VDA QMC tájékoztatta licencpartnereit, hogy a COVID-19 járványhelyzet miatti korlátozások alatt további képzések online lebonyolítását engedélyezi. 

Ennek értelmében a licencpartnerek azonnali hatállyal tarthatják online formában a négy napos VDA 6.3 folyamat auditori (ID315) valamint a három napos első és második fél általi IATF 16949 rendszer auditori (ID211) képzéseket. 

Fontos kiemelni, hogy mindkét képzés esetén a tanúsított vizsgákat továbbra is csak személyesen, kontakt formában lehet megtartani. Ennek megfelelően az aktuális rendelkezéseknek megfelelően a higiéniai szabályok maximális figyelembevételével fogjuk megtartani. 

A fenti szabályozásnak megfelelően a következő hetekre tervezett képzéseket nem mondjuk le, illetve minden új igényt ki tudunk elégíteni online formában a lezárások alatt is! 

A magyar, angol és szerb nyelvű képzések időpontjait folyamatosan közzétesszük honlapunkon. Amennyiben első kézből szeretne információt kapni az aktuális időpontokról, iratkozzon fel hírlevelünkre! 

Legfrissebb híreink