License partner of

VDA QMC TÁJÉKOZTATÁS 

A VDA QMC tájékoztatta licencpartnereit, hogy a COVID-19 járványhelyzet miatti korlátozások alatt további képzések online lebonyolítását engedélyezi. 

Ennek értelmében a licencpartnerek azonnali hatállyal tarthatják online formában a négy napos VDA 6.3 folyamat auditori (ID315) valamint a három napos első és második fél általi IATF 16949 rendszer auditori (ID211) képzéseket. 

Fontos kiemelni, hogy mindkét képzés esetén a tanúsított vizsgákat továbbra is csak személyesen, kontakt formában lehet megtartani. Ennek megfelelően az aktuális rendelkezéseknek megfelelően a higiéniai szabályok maximális figyelembevételével fogjuk megtartani. 

A fenti szabályozásnak megfelelően a következő hetekre tervezett képzéseket nem mondjuk le, illetve minden új igényt ki tudunk elégíteni online formában a lezárások alatt is! 

A magyar, angol és szerb nyelvű képzések időpontjait folyamatosan közzétesszük honlapunkon. Amennyiben első kézből szeretne információt kapni az aktuális időpontokról, iratkozzon fel hírlevelünkre! 

Legfrisebb bejegyzéseink

VDA 6.3 auditor kovetelmenyek megujitasa 2023
VDA 6.3 változások

2023-ban megváltoznak a VDA 6.3 auditor képesítés megszerzésének és meghosszabbításának