License partner of

Train The Trainer – 2023.

Az Éves Train the Trainer Rendezvényünk Összefoglalója

Szeptember 8-9-én izgalmas két napot tölthettünk el a QFD Group Kft csapatával a vecsési Hotel Stációban, ahol az idei Train the Trainer rendezvényünket tartottuk. Az esemény során nem csak a csapatépítésre és továbbképzésre koncentráltunk, hanem megünnepeltük a cégünk 20 éves fennállását is.

Éves TTT rendezvényünk kiemelkedő jelentőségű, hiszen lehetőséget nyújt a belső munkatársainknak és a külsős trénereknek arra, hogy frissítsék és fejlesszék a képzési képességeiket. Az esemény során együtt dolgozunk azon, hogy még hatékonyabbá tegyük tréningjeinket, és hogy minden képzésünk magas színvonalú legyen. Az emberi tényező kiemelt szerepet játszik munkánkban, hiszen hisszük, hogy az asszertív kommunikáció és a kiváló tréningek a siker kulcsai.

Hihetetlenül büszkék vagyunk mind régóta nálunk oktató, mind a csapatunkhoz újonnan csatlakozott trénereinkre, akik belső munkatársainkkal együtt, nagy számban vettek részt ezen a nagyszerű eseményen.

A két napos rendezvény számos izgalmas tevékenységet tartogatott számunkra. Egyrészt részt vettünk egy SWOT analízisben, ahol áttekintettük a cégünk erősségeit, gyengeségeit, lehetőségeit és fenyegetéseit. Ez segít abban, hogy még hatékonyabban tudjunk reagálni a változó piaci környezetre.

A brainstorming során új ötleteket és megoldásokat generáltunk a képzéseink területén. A csoportmunka során sok kreatív ötlet született, amelyek segítenek fejleszteni a tréningjeinket és az ügyfeleink elégedettségét.

Az esemény további részében éves beszámolókat hallgattunk meg pénzügyi, oktatási, szervezési és marketing tevékenységeinkről. Ez lehetővé tette számunkra, hogy áttekintsük az elmúlt év eredményeit és felkészüljünk az előttünk álló időszakra.

A rendezvényen nem csupán a szakmai továbbképzés folyt, de különféle szórakoztató és tanulságos kvízekkel is izgalmas kihívások elé állítottuk egymást. Az elmúlt hónapokban elért eredményeinket ünnepelve pedig részt vettünk egy céges faültetésben is, emléket állítva a cég 20 éves jubileumának. A közösen ültetett fa emlékeztet bennünket az elért eredményeinkre és arra, hogy hosszú távon gondolkodjunk.

Ez az esemény nemcsak a tudásunk bővítéséről és a szakmai fejlődésről szólt, hanem arról is, hogy összekovácsoljuk a csapatot és megünnepeljük közösen elért sikereinket. Büszkék vagyunk rá, hogy ilyen elkötelezett és tehetséges emberekkel dolgozhatunk együtt.

Köszönjük minden résztvevőnek, hogy hozzájárult a rendezvény sikeréhez, és várjuk már a következő Train The Trainer eseményünket, amikor ismét együtt fejlődhetünk és ünnepelhetünk!

Legfrissebb híreink