License partner of

Sikeres első auditori klubtalálkozó!

Örömmel adjuk hírül, hogy február 16-án sikeresen lezajlott a QFD Group Auditor Klubjának első klubtalálkozója, amelynek a vecsési Budapest Airport Hotel Stáció**** adott otthont.

Az esemény egy ismerkedős-beszélgetős kávézással indult, ám hamarosan tetőfokára hágott a hangulat, amikor a résztvevőknek szerepjáték során nyitó megbeszéléseket kellett kiértékelni. A klubtagok mind az auditált, mind az auditáló fél szemszögéből betekintést nyerhettek a folyamat nehézségeibe és buktatóiba egy-egy életszerű jelenet eljátszása közben.

Természetesen szóba kerültek a leggyakoribb hibák, kérdések, problémák. Külön kiemelt figyelmet ez alkalommal a P 5 folyamatelem kapott, ahol esettanulmányokat dolgoztak fel a résztvevők.

A délután folyamán egy közösen elfogyasztott kellemes ebéd után kommunikációs játékkal frissültünk fel a kávé mellett. Mentimeter játékunkban a győzteseket csokoládéval jutalmaztuk!

A résztvevők igazi gyakorlati ismeretekkel gazdagodva , és az autóipar aktuális változásait megismerve távozhattak. A klubot szakmailag támogatja az Audi Hungaria Zrt., így lehetőség nyílt szakmai OEM tapasztalatok meghallgatására is a jó hangulatú összejövetelen.

auditor-klub-bogre-terv
auditor-klub-08
auditor-klub-09
auditor-klub-05
auditor-klub-06
auditor-klub-07
auditor-klub-04
auditor-klub-03
auditor-klub-02
auditor-klub-01
previous arrow
next arrow
Az Auditor Klub minden hónapban élményekkel és új ismeretekkel szolgál tagjai számára. A soron következő, március 22-i online összejövetelen a Volkswagen új önaudit kérdéslistáját vesézik majd ki a résztvevők szakértőink segítségével.

Minden résztvevőnek köszönjük az aktív közreműködést!

		

Legfrissebb híreink

china-qfd-qtics-automotive-4
Kínai út

Szabó András Viktor, A QFD Group Kft. ügyvezető igazgatója márciusban