License partner of

QTICS Automotive Zrt.

qtics automotive logo

A QFD Group Kft., a SAASCO Kft., és a QTICS Zrt. 1/3-1/3-1/3 tulajdonosi aránnyal 2023. utolsó negyedévében megalapította a QTICS Automotive Zrt-t.

Az új cég célja, hogy először a magyarországi, és Magyarországra érkező, később az európai és Európába érkező új cégeknek átfogó megoldásokat nyújtson, mind a telephelyekkel, mind a termékekkel kapcsolatos úgynevezett TIC (Testing, Inspection, Certification, magyarul Ellenőrzés, Vizsgálat, Tanúsítás) szolgáltatások területén.

A szolgáltatás lényege, hogy az ügyfél egy kézből, projektmenedzselve kapja meg a sok-sok elemi szolgáltatást, ezáltal biztosítva, hogy azok a gépjárműiparra jellemző szigorú szabályozásoknak, a projekttervekben meghatározott határidőkre, elkészüljenek.

A Zrt. számos magyar és külföldi partnercégén keresztül, a QFD Group Kft. ismert tevékenységén túl, százas nagyságrendű elemi szolgáltatás érhető el, melyek között olyan tevékenységek találhatóak, mint például a robotrendszerek biztonságtechnikai jóváhagyása, CE jelöléssel való ellátása, a pirotechnikai alkatrészek vizsgálata, vagy az akkreditált cyber security tanúsítás.

Legfrissebb híreink