License partner of

CORE TOOLS ONLINE KVÍZ

Automotive Core Tools Online Kvíz

Hogyan teljesítheti?

A VDA QMC által végzett, az autóipari iparágra kiterjedő világméretű kutatás kimutatta, hogy az Automotive Core Tools, azaz az autóipari minőségügyi módszerek és eszközök, gyakran nem megfelelően kerülnek alkalmazásra a rendszer- és folyamatauditok során.

Ezért a VDA rendszer- és folyamatauditorok képesítési követelményeit úgy változtatták meg, hogy tartalmazzák az Automotive Core Tools-t.

A Core Tools ismeretek megléte a VDA 6.3: 2023 Tanúsított folyamat auditor vizsga és a IATF 16949 – 1. / 2. fél általi (belső) auditor vizsga feltétele.

Vonatkozó képzéseink:

A résztvevőnek be kell bizonyítania, hogy az elvárt szinten rendelkezik autóipari minőségügyi eszközök (core tools) ismeretével.

Ez lehetséges:

Az online kvíz 30 kérdésből áll, amelyek közül legalább 70%-ot (21 kérdést) helyesen kell megválaszolni. Minden kérdés négy lehetséges választ tartalmaz, amelyek közül csak egy helyes.

Összesen 60 perc áll rendelkezésre a 30 kérdés megválaszolására.

Kérjük, vegye figyelembe:

  • Csak egy próbálkozás engedélyezett
  • Nem tudja újból kitölteni az online kvízt.

A kvíz kitöltése után az eredmény (sikeres/sikertelen) azonnal elküldésre kerül. A kvíz sikeres teljesítése után a tanúsítvány PDF formátumban letölthető.

Ha a teszt nem sikerül, akkor el kell végezni a (ID 417-HU) Autóipari minőségügyi eszközök (core tools) a folyamat- és rendszer auditorok számára tanfolyamot.

A kvíz elvégzésének ára a VDA QMC által biztosított angol vagy német verziónál 50 EUR.

Angol nyelvű kvíz: Automotive Core Tools Online Quiz (ID 400) – VDA QMC (vda-qmc.de)

Német nyelvű kvíz: Automotive Core Tools Online-Quiz (ID 400) – VDA QMC (vda-qmc.de)

A kvíz magyar nyelven is elvégezhető, melynek ára 40 EUR. A kvíz magyar nyelven történő kitöltéséhez kérjük kattintson az alábbi gombra:

Core Tools Online Quiz