License partner of

A SMANAG digitális megoldása bemutatkozik a VARINEXPO-n

Az Aquaworld Resort Budapest**** adott otthont a Varinexpo konferenciának, amely a digitális transzformáció területén új horizontokat nyitott meg. A rendezvény a VARINEX Zrt. szervezésében szeptember 21-22-én került megrendezésre. A konferencia középpontjában az additív gyártás, 3D technológiák, az innováció, az Ipar 4.0 kihívásai, a digitalizáció és a fenntarthatóság álltak, valamint az ehhez kapcsolódó 3D technológiák és az additív gyártás alkalmazási területei.

Az esemény egyik kiállítója és résztvevője volt a SMANAG Solutions Kft. is, ahol Szuda Csaba, a cég ügyvezető igazgatója bemutatta a SMANAG szoftver kínálta előnyöket és megoldásokat.

A SMANAG egyesíti a folyamatmenedzsment, a kockázatelemzés, a kompetencia menedzsment és a vevőspecifikus követelmények kezelését. A szoftver megkönnyíti a vállalatok számára az irányítási rendszerek felépítését és működtetését.

A folyamatmenedzsment és a folyamatszemléletű megközelítés fontos szerepet játszanak ebben a rendszerben, és segítik a szervezeteknek abban, hogy hogyan építsék fel a folyamataikat és kezeljék azok kölcsönhatását.

A SMANAG nemcsak a szabványkövetelmények teljesítését segíti, hanem az egyes autóipari szereplők vevőspecifikus követelményeinek kezelését is. Ez különösen fontos az autóipari vállalatok számára, hiszen minden OEM-nek vannak egyedi elvárásai.

A SMANAG egy rugalmas, moduláris szoftver, amely képes alkalmazkodni a cégek egyedi igényeihez. A szoftver jövőbeni fejlesztési tervei között szerepel egy fejlettebb e-learning és kompetencia modul, valamint a dokumentumkezelési funkciók bevezetése is.

A SMANAG Solutions Kft. és a SMANAG szoftver egyértelműen egy új irányt mutat a rendszerirányítás és folyamatmenedzsment területén, és segít a vállalatoknak a kihívásokkal teli jövőben való eredményes navigálásban. A Varinex konferenciája lehetőséget nyújtott a szakembereknek arra, hogy megismerjék ezt az innovatív megoldást, amelynek segítségével könnyebben és hatékonyabban irányíthatják vállalatukat.

Legfrissebb híreink