License partner of

Ősszel ismét Regionális Autóipari Beszállítói Konferencia!

regionalis-autoipari-beszallitoi-konferencia-banner

Múlt – jelen – jövő

Önt is várjuk az immár XII. alkalommal megrendezésre kerülő Regionális Autóipari Beszállítói Konferencián!

2023 különleges év számunkra, hiszen idén ünnepeljük cégünk fennállásának 20. évfordulóját és e jubileumra való tekintettel idén különös gonddal összeállított, egyedi programmal készülünk!

MÚLT – JELEN – JÖVŐ

Így hangzik rendezvényünk mottója. Célunk, hogy összegezve, ugyanakkor előre tekintve szemügyre vegyük az iparág változásait, felelevenítsük és friss tartalommal töltsük fel a korábbi évek legsikeresebb prezentációit, újra színpadra hívjuk korábbi legsikeresebb előadóinkat.

Kik lesznek ők? Mint minden évben, idén is körünkben köszönthetjük a legnagyobb magyarországi német autógyártók képviselőit; biztosan itt lesz az Audi, a Mercedes-Benz, a gyárnyitásra készülő BMW.

Számíthatunk a rendszerbeszállítók aktív jelenlétére is, így vendégünk lesz többek között a Continental, a Robert Bosch, a ZF Hungária, a Knorr-Bremse.

Ahogy minden évben, idén is képviseltetik magukat a dél-kelet-európai országok jelentős autógyártói és beszállítói, a meghívottak között lesz például a horvát Rimac, a szerb Leoni és Continental.

Természetesen nem csak szakmai előadásokkal készülünk!

Az érdeklődők egyes kiemelten fontos témákat mélyebben is megismerhetnek kiscsoportos workshopjainkon a rendezvény második napján.

Tervezett témáink:

  • Formel Q: változások a gyakorlatban,D/TLD vagy önaudit?
  • VDA 6.8 újdonságok /MMOG versus VDA 6.8
  • Különbségek és egyezőségek a német autóiparban
  • TISAX versus ISO 27001?
  • Termékfelelősség / ISO 26262 / PSCR
  • MSA: mai modern eszközökre. Speciális esetek.
  • Cyber security gyakorlati formában
  • Agilis projektfejlesztés
  • Szoftverre vonatkozó elvárások hogyan jelennek meg a követelményekben?
  • VDA 6.3 tapasztalatok

Üzemlátogatás! Ez a program minden évben nagyszámú résztvevőt vonz – természetesen idén is sort kerítünk rá! Ez alkalommal a Contitech Fluid Automotive Hungária Kft, váci telephelyének és a Robert Bosch Elektronika Kft. hatvani üzemének meglátogatását tervezzük, ahová külön buszokkal szállítjuk az érdeklődőket.

Az új szakmai kapcsolatok építésére nemcsak az előadások között, a kávészünetekben lesz lehetőség, hiszen B2B termünkben előre egyeztetett üzleti találkozókon vehet részt minden érdeklődő, ahol találkozhatnak az OEM-ek és a TIER 1 beszállítók beszerző kollégáival.

A nap fáradalmait pedig egy csodás, élőzenés, hajós vacsoraest segít feledtetni a Dunán, ahol nem marad el az immár hagyományosnak mondható szivar- és csokoládékóstolás sem.

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget az autóipar vezető szereplőivel való találkozásra és a legfrissebb trendek megismerésére!

Regisztráljon most az eseményre!

Legfrissebb híreink