Regionális Autóipari Beszállítói Konferencia – Összegzés egy sikeres esemény után

A 13. Regionális Autóipari Beszállítói Konferencia véget ért, és büszkén mondhatjuk, hogy a két napos rendezvényünk minden várakozást felülmúlt. Több mint 250 résztvevő érkezett, köztük a legnagyobb autóipari beszállítók, OEM-ek és szakmai szervezetek képviselői. Az esemény lehetőséget biztosított az iparági szereplők számára, hogy betekintést nyerjenek az autóipar legújabb trendjeibe, beleértve az ipar 4.0 és az AI felhasználási területeit is.

 

Az első napot Mr. Michael Breme, az Audi Hungaria Zrt. igazgatóságának elnöke nyitotta meg inspiráló előadásával, amely betekintést engedett az AUDI Hungaria győri üzemének folyamataiba. A résztvevők nagy érdeklődéssel fogadták a különböző szakmai előadásokat, amelyek a fenntarthatóság, az elektromos járművek gyártása és a digitális transzformáció területeire összpontosítottak. Kora délután mutatta be a Mercedes-Benz gyár előremutató törekvéseit  Jens Bühler, a kecskeméti gyár igazgatója. A kiállítói tér is nagy népszerűségnek örvendett, ahol számos innovatív megoldás került bemutatásra.

A második nap workshopokkal, gyárlátogatásokkal és B2B találkozókkal folytatódott, melyek során a résztvevők gyakorlati tapasztalatokat szerezhettek és új üzleti kapcsolatokat építhettek. A workshopok és gyárlátogatások során a résztvevők egyedi betekintést nyerhettek a gyártási folyamatokba, és testközelből ismerhették meg az autóipari újdonságokat.

A visszajelzések alapján a résztvevők különösen elégedettek voltak az előadások színvonalával, a programok szervezettségével, és a szakmai tartalom mélységével. Az esti gálavacsora és a nyereményjátékok tovább emelték a rendezvény hangulatát, ahol a résztvevők kellemes, kötetlen formában folytathatták a kapcsolatépítést.

 

Ezúton is szeretnénk megköszönni minden előadónak, kiállítónak, és természetesen a résztvevőknek, hogy hozzájárultak az esemény sikeréhez. Alig várjuk, hogy a jövő évben újra találkozzunk a 14. Regionális Autóipari Beszállítói Konferencián!

Legfrissebb híreink