Bemutatjuk konferenciánk előadóit

Uwe ZAPP


Supply Chain Industrialization Expert, Mercedes-Benz Group AG

uwe-zapp

Uwe Zapp 35 éves tapasztalattal rendelkezik az autóiparban, amelyet a Mercedes-Benz AG-nél szerzett különböző beszerzési logisztikai és raktári logisztikai területeken.

A Mercedes-Benz AG-nél töltött aktív időszaka alatt végezte el a lakatos képzést, a logisztikai mesterképzést, a beszerzési és logisztikai szakértői képzést, valamint a gazdasági szakember tanulmányait (VWA).

1989-ben kezdte pályafutását a Mercedes-Benz AG-nél, Wörth am Rheinban, két műszakos termelési munkatársként. 1992-ben áthelyezték a Mercedes-Benz központi raktárába.

1999-től beszerzőként dolgozott, és tíz év tapasztalatot szerzett az egész termék életciklusa során. Egy négyéves anyagtervezési megbízás tovább bővítette beszerzési ismereteit.

2013-ban átkerült a Mercedes-Benz AG beszállítói kapacitásmenedzsmentjébe, ahol tíz éven keresztül sikeresen végezte a megelőzést, a kapacitásbővítést és a szűk keresztmetszetek kezelését, felügyelte az áthelyezéseket, és logisztikai folyamatellenőrzéseket végzett.

2023 óta SCM területen dolgozik beszállítói auditorként a Mercedesnél.

Uwe Zapp 2014 óta a logisztika oktatója és vizsgáztatója az IHK-nál.

2023 óta tagja a VDA 6.8 kötet szakértői csoportjának, részt vesz a kérdőív kidolgozásában és a képzési koncepció kialakításában.

Uwe Zapp az alábbi területekre szakosodott:

  • Beszállítói menedzsment
  • Ellátási lánc menedzsment
  • Logisztikai folyamatok audítora
  • Auditorok képzője a Mercedes-Benz AG-n belül
  • VDA 6.8 Tréner

Legfrissebb híreink