CORE TOOLS ONLINE KVÍZ

Osnovni Alati Online Kviz

Kako završiti?

Globalna tržišna studija automobilske industrije koju je sproveo VDA QMC pokazala je da se Automobilski osnovni alati, tj. metode i alati za kvalitet u automobilskoj industriji, često slabo primenjuju tokom audita sistema i procesa na terenu.

Iz tog razloga su promenjeni zahtevi VDA kvalifikacije za audite sistema i procesa kako bi uključili temu Automobilskih osnovnih alata.

Poznavanje osnovnih alata je preduslov za VDA 6.3: 2023 Sertifikovanog Auditora procesa i IATF 16949 – ispit za 1og / 2og (internog) auditora.

Naši povezani kursevi:

Učesnici moraju pokazati da poseduju očekivani nivo znanja o alatima za kvalitet u automobilskoj industriji (osnovnim alatima).

To se može postići:

Online kviz se sastoji od 30 pitanja, od kojih morate tačno odgovoriti na najmanje 70% (21 pitanje). Svako pitanje sadrži četiri moguća odgovora, od kojih je samo jedan tačan.

Imate ukupno 60 minuta da odgovorite na 30 pitanja.

Napomena:

  • Dozvoljen je samo jedan pokušaj
  • Ne možete ponovo polagati online kviz

Nakon završetka kviza, rezultat (položen/nije položen) se odmah šalje. Nakon uspešnog završetka kviza, sertifikat se može preuzeti u PDF formatu.

Ako test nije položen, potrebno je završiti kurs (ID 417-SR) Automobilski osnovni alati za audite procesa i sistema.

Kviz o osnovnim alatima može se završiti na engleskom ili nemačkom jeziku na VDA vebsajtu (linkovi u nastavku). Cena kviza je 50 evra.

Engleski kviz: Automotive Core Tools Online Quiz (ID 400) – VDA QMC (vda-qmc.de)

Nemački kviz: Automotive Core Tools Online-Quiz (ID 400) – VDA QMC (vda-qmc.de)

Moguće je završiti online kviz na srpskom jeziku, cena je 40 EUR. Da biste ispunili kviz na srpskom, molimo kliknite na dugme ispod:

Kviz se može završiti i preko QFD Group Kft. na mađarskom i srpskom jeziku, a cena je 40 EUR.

Da biste popunili mađarsku ili srpsku verziju, kliknite na odgovarajuće dugme:

Core Tools Online Quiz