License partner of

SZOLGÁLTATÁSOK

FMEA DESIGNER

FMEA Designer - A hatásos Excel alapú eszköz az Audimus és a QFD által fejlesztve

A követelmények

Az autóiparban az új harmonizált AIAG & VDA FMEA 2019 óta van érvényben.

Annak ellenére, hogy a bevezetésnek nincs kötelező dátuma, a vevők kötelező bevezetést határoznak meg beszállítóik számára minden új projekt esetében.

Ez többek között a következő kihívásokat és kérdéseket eredményezi:

QFD FMEA Designer
QFD_FMEA

A szervezetek tipikus félelmei

Lehet, hogy ezek Önnek is ismerősek?

Mi lenne, ha a megoldásában a következő funkciók lennének?

Az FMEA új harmonizált szabványnak megfelelő létrehozása egy jól ismert szoftverkörnyezetben valósul meg. Intuitív és magától értetődő működése kiküszöböli a felhasználók kiterjedt képzésének szükségességét.

Az FMEA könnyen létrehozható egy kötelező lépés-sorrend segítségével (7 lépés), drag & drop hibakapcsolattal, beleértve a vizuális hihetőség ellenőrzését és a módszeres hibamentes megvalósítás biztosítását.

Az adatok kiadását és megjelenítését MS Excel végzi VDA-nak megfelelő formátumban és ezzel 100%-ban biztosítja a dokumentációs kötelezettséget.

Az FMEA létrehozása hirtelen nemcsak intuitív, egyszerű és hibabiztos, hanem sokkal gyorsabb is, mint korábban.

Összességében az új megközelítés biztosítja az elfogadottság jelentős növekedését, az FMEA eredményeinek hihetőségét és hosszú távon támogatja a szervezetet.

QFD_Successful

De még ettől is jobb lesz!

Az Ön megoldása kényszer-vezérelt konzisztenciát valósít meg az FMEA és a gyártási Control Plan között.

A jövőben csak egy folyamat FMEA-ra lesz szüksége, függetlenül attól, hogy hány különböző vevő különböző termékeit gyártják ugyanazon a folyamaton keresztül. Sőt speciális jellemzőket is megjeleníthetnek az vevőspecifikus szimbólumokban, és fenntarthatják a folyamat- és termékspecifikációkat az integrált jellemzők adatbázisában. Végre lehetőségük van valódi, általános FMEA-k létrehozására a vevői- és a szabvány követelményeknek teljes mértékben megfelelve.

A hibakódolás lehetősége optimálisan használhatóvá teszi az FMEA-t a későbbi problémamegoldó folyamatokban. Az adott hibatípus lehetséges okainak megjelenítése egy gombnyomással megtörténik.

NOVÁK Tamás

Értékesítési vezető